M&C CLEANING RUIMT PARTICULIERE EN INDUSTRIËLE LEIDINGEN EN PUTTEN.

ADRESGEGEVENS

M&C Cleaning
Toekomstlaan 16B
9160 Lokeren

OPENINGSUREN

Maandag tot donderdag: 
8u30 - 12u00 / 13u00 - 18u00
Vrijdag: 8u30 - 12u00 / 13u00 - 17u00

ONDERHOUD EN REINIGING VAN ALLE AFVOERLEIDINGEN EN AFVALWATERPUTTEN

Als u op zoek bent naar een professionele ruimingsdienst in en rond het Waasland, dan bent u bij M&C Cleaning uit Lokeren aan het juiste adres. Al twee decennia lang zijn wij uw partner bij uitstek voor de ruiming en de reiniging van openbare rioleringen, afvoerleidingen, afvalwater- en septische putten, zowel op privéterrein als op bedrijfssites.

M&C Cleaning

VEILIGHEID VOOR ALLES

Wij werken met een team van zeer degelijk opgeleide medewerkers. Zij beschikken over de nodige knowhow voor de uitvoering van hun job, zelfs in zeer specifieke sectoren. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg maar blijven ons steeds bewust van onze verantwoordelijkheid voor de impact op de omgeving maar ook voor de veiligheid van ons personeel en onze klanten. Dat wil zeggen dat wij de werken die u ons toevertrouwt uitvoeren met de strikte naleving van alle milieu- en veiligheidsvoorschriften.

Onze milieuvergunning voor het opslaan van afvalwater en onze erkenning door Ovam als ophaler en vervoerder van niet-gevaarlijke afvalstoffen bewijzen dat wij de geldende regelgeving zeer au sérieux nemen. Als VCA*-gecertificeerd bedrijf met een certificaat ISO 9001:2015 worden wij bovendien regelmatig gecontroleerd door Vinçotte.

M&C Cleaning
M&C Cleaning
press to zoom
M&C Cleaning
press to zoom
M&C Cleaning
press to zoom
M&C Cleaning
press to zoom
1/1

UW PROFESSIONAL VOOR KMO’S, DE INDUSTRIE EN OPENBARE DIENSTEN

Voorzichtigheid is zeker geboden in de professionele sector, omdat wij actief zijn in zeer diverse contexten.

We werken daarom met een gevarieerd arsenaal van gespecialiseerde machines zoals hogedrukreinigers, industriële zuiginstallaties, vacuüm- en vuilwaterpompen. Met andere woorden: wij hebben alle materiaal in huis om elk type van leidingen en afvalputten onder handen te nemen.

Zo komen wij tussenbeide voor het uitspuiten en leegpompen van rioolbuizen, septische putten, vuilwaterputten, afvoerleidingen. Maar we nemen ook horeca vetputten en KWS-afscheiders voor onze rekening. 

Het is belangrijk om oliën en vetten apart op te slaan zodat zij niet in de riolering terechtkomen en de buizen verstoppen. Wij zorgen voor de industriële reiniging van uw putten en afscheiders en verzamelen alle afvalwater, rioolslib, oliën en vetten in onze speciale tankwagens. M&C Cleaning is gemachtigd om alle niet-ADR afvalstoffen te transporteren naar de afvalverwerkende bedrijven en zuiveringsstations.

Na de werken bezorgen wij u een attest voor uw milieuadministratie. Daarmee kunt u aantonen dat de ontstoppings- en ruimingswerken volgens de wettelijke richtlijnen uitgevoerd zijn.

BETROUWBARE PARTNER VOOR PARTICULIEREN

Maar bij M&C Cleaning bieden wij onze diensten ook aan privépersonen aan. Heeft u last van geurhinder of zijn uw buizen verstopt? Dan komen wij u graag te hulp. Onze medewerkers ontstoppen uw afvoerleidingen zoals het hoort. Wij kijken meteen de staat van uw buizen na en zorgen voor een grondige reiniging. Daarnaast kunt u zich tot M&C Cleaning wenden voor het leegpompen van kelders, beerputten, regenputten en zelfs vijvers. Wij voeren uw afvalwater en vijverslib vakkundig af.

HEEFT U EEN ERVAREN RUIMDIENST NODIG? 

En woont u in Berlare, Dendermonde, Destelbergen, Gent, Hamme, Kruibeke, Laarne, Lochristi, Lokeren, Moerbeke-Waas, Sint-Gillis-Waas, Kemzeke, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Elversele, Waasmunster, Wachtebeke, Wetteren, Zele, Sint-Amandsberg, Oostakker?

CONTACTEER M&C CLEANING DAN VANDAAG NOG VOOR EEN AFSPRAAK OF VOOR MEER INFO OVER ONZE WERKEN EN TARIEVEN.

Bedankt voor uw bericht!