VRAGEN OVER RUIMINGSWERKEN EN ONTSTOPPINGSWERKEN?

M&C CLEANING BV IN LOKEREN WEET RAAD!

Bekijk hier onze algemene verkoopsvoorwaarden!

M&C Cleaning

M&C Cleaning, EEN EXPERT AAN HET WOORD

Een goed beheer van uw afvalwater en een tijdig onderhoud van uw afvoerleidingen en septische put dragen in belangrijke mate bij tot uw woon- en werkcomfort. Met de naleving van enkele eenvoudige richtlijnen voorkomt u onaangename verrassingen. Hieronder vindt u alvast nuttige informatie. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.

Wanneer moet ik mijn beerput laten ledigen?

Ondervindt u geurhinder? Of spoelt uw toilet niet vlot meer door? Dat kan erop wijzen dat de bacteriële werking in uw septische put niet meer optimaal is, wat op termijn een verstopping tot gevolg heeft. In dat geval laat u uw septische put inderdaad best ledigen. Doorgaans wordt aangeraden om een afgesloten beerput jaarlijks te laten ruimen. Een septische put bestaande uit twee compartimenten en een vrije afvoer naar het rioolnet moet minder vaak geledigd worden.

Welke substanties best vermijden in een septische put?

Een goed werking van een septische put hangt af van de vlotte biologische afbreekbaarheid van het afvalwater. En die wordt bepaald door de aanwezigheid van bacteriën die dat proces stimuleren. Bepaalde substanties kunnen de werking van die bacteriën bemoeilijken en in het ergste geval lamleggen waardoor verstoppingen ontstaan. Zo is het absoluut af te raden om te veel of te agressieve reinigingsproducten te gebruiken bij de schoonmaak van uw toilet. Ook etensresten, haren, vochtige doekjes, tampons, maandverbanden en zelfs te zwaar toiletpapier horen er niet in thuis.

Hoeveel kost de lediging van een regenput of de reiniging van een septische put?

M&C Cleaning biedt een hele waaier van diensten voor particulieren en bedrijven. Onze tarieven variëren dan ook afhankelijk van het type van put en van de duur en de complexiteit van de opdracht. Voor de lediging van een particuliere septische put is een groepsaankoop mogelijk, als wij bijvoorbeeld op verschillende adressen in dezelfde straat verwacht worden. Contacteer ons gerust telefonisch of via mail en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte voor uw opdracht.

IN WELKE REGIO IS M&C CLEANING WERKZAAM? 

Ons werkingsgebied strekt zich uit in de driehoek Gent, Dendermonde, Sint-Niklaas en alle tussenliggende gemeentes. Denk maar aan: Beervelde, Berlare, Dendermonde, Destelbergen, Elversele, Gent, Hamme, Kemzeke, Kruibeke, Laarne, Lochristi, Lokeren, Moerbeke-Waas, Oostakker, Overmere, Sint-Amandsberg, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Elversele, Waasmunster, Wachtebeke, Wetteren, Zele.

AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN - TELEFONISCH OF VIA HET CONTACTFORMULIER - VOOR BIJKOMENDE INLICHTINGEN.

Wij geven u graag een antwoord op al uw vragen!

Bedankt voor uw bericht!